pressemeddelelse

Headerny.jpg
 
 

Under 3daysofdesign danner Nomad Workspace rammerne for designudstillingen DAWN Exhibition. I storslåede og historiske omgivelser vil 30 talenter vise deres værker og designs. Udstillingen er etableret og kurateret af Spatial Code og Who’s Agency med ønske om at skabe en platform, hvor nye, talentfulde kunstnere og designere såvel som etablerede brands får mulighed for at udtrykke sig æstetisk – og indgå som del af en professionel visuel fortælling.

686A8605.jpg

DAWN er begyndelsen på en ny dag – en hyldest til nyt design, nye ideer, nyt liv og kreativ udvikling. Jeg  tror på fysiske rum er lige dele stemning, identitet og funktion. I mit virke stoler jeg lige så meget på intuition og følelser som planer og logik. Jeg lytter og føler med ønsket om at omsætte til stærke koncepter og konkrete interiørløsninger med en følelsesmæssig effekt, der virker. DAWN er ikke anderledes, udstillingen skal ses, føles og mærkes. Totaloplevelsen er afgørende.” 
– Stifter og kurator Natalia Sanchez

Udsprunget af lysten til at skabe samt ønsket om at støtte dygtigt design og iværksætteri, er DAWN Exhibition en bestræbelse på at fremhæve diversitet indenfor design, talent og trends. Samspillet mellem de forskellige kreative udtryk skaber en enestående oplevelse, hvor hvert design optræder i en levende og inspirerende kontekst. 
 
Under DAWN Exhibition vil det blandt andet være muligt at opleve etablerede brands som Stellar Works, Friends & Founders, Matteo Brioni, og Kristina Dam i selskab med nyere designvirksomheder som Nuura Lighting, &drape, Noorstad og Lisette Rützou m.fl. 
Helle Mardahl lancerer kollektionen Cherry on Top, Poppykalas præsenterer sit samarbejde med det svenske brand Layered og Ursula Nistrup viser sine nyeste silkeværker skabt i samarbejde med beklædningsdesigner Lotte Henriksen. Kunst og design mødes på fineste vis.  

"DAWN er for os et engageret initiativ der har til formål at give plads til stærke ideer og sætte fokus på nutidens talenter og fremtidens ikoner. Vi glæder os meget til at vise en storytelling, der på én og samme tid forener mennesket, kunstneren, håndværkeren, designeren og forretningskvinden/manden, der i fællesskab hylder design, håndværk, historie og muligheder."
- Stifter Sandra Vinther 

Med ønsket om at vise og hylde nyt liv, har DAWN indgået et samarbejde med kunst- og designhøjskolen Krabbesholm, som ligeledes er at finde blandt dette års udstillere. Ud fra det abstrakte koncept om tid, har eleverne udarbejdet en æstetisk fortolkning og visualisering af begrebet. Krabbesholms kunstneriske bidrag til DAWN kaldes ’The Time is Now’. 

Nomad_0231 2.jpg

Udstillingen udspiller sig hos Nomad Workspace - et professionelt kontorfællesskab drevet af positiv energi, udvikling og engagement. Nomad Workspace’s filosofi er at fejre og fremme kreativitet,
innovation og engagement.